В началото на годината разбрахме, че състезателното риалити предаване "Бягство към победата" ще се завърне през есента с нов сезон.

“Бягство към победата” 2 - състезателното риалити се завръща по bTV

Пътешествия, загадки и съкровище в “Бягство към победата” 2

Състезателното риалити се завръща 15 години по-късно

След всички тези месеци и на прага на месец септември вече знаем как точно ще се казва новият сезон и кои ще са негови водещи.

Водещи на "Бягство към победата 2: Съкровището" ще са не двама, а цели трима души. Това са Краси Радков, неговата съпруга Станислава Ганчева и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова.

Ролята на Станислава ще бъде да въвежда играчите в особеностите на различните изпитания и задачи. Именно тя ще бъде основният им източник на информация и нещо като доверен партньор.

Ивет пък ще бъде редом до участниците по време на задачите и ще е техен основен мотиватор, когато се опитват да решат всякакъв вид логически и технически задачи.

Колкото до Краси, той ще ръководи част от задачите и ще се погрижи участниците да виждат смешната страна на всяка ситуация. Освен това, той и съпругата му ще въвеждат състезателите в в специален "бивак". Обещанията са, че чрез него можем да вникнем по-добре в чувствата и взаимоотношенията между двойките.

"Коя е тази песен?", "Помниш ли текста?", "Колко ми даваш?" и "Кажи честно" са новите телевизионни игри в ефира на bTV

Тази есен bTV пуска 4 нови телевизионни игри

Есента се очертава да бъде интересна

Може и да знаем, че Краси Радков, Станислава Ганчева и Ивет Горанова ще са водещи на "Бягство към победата 2: Съкровището", но предстои да разберем кога точно ще започне вторият сезон на състезателното риалити.

Това ще бъде трети телевизионен формат, в който Краси Радков и Станислава Ганчева ще са в ролята на водещи, в рамките на две години след "Един за друг" и Dancing Stars.