Снощи, 22 февруари, в надпреварата за сърцето на Алек Младенов се впуснаха и останалите 13 жени. Така общо участничките в Ергенът 3 станаха 26. Но не за дълго, защото и първата напуснала вече е факт - Гълъбина.

Стартът на Ергенът 3 и първите 13 - борбата за сърцето на Алек Младенов започна

Пожарникарка, шампионка по плуване и екзотични красавици - кои грабнаха сърцето на "Ергенът" още от началото

Стана горещо още от първите минути

Тази година видяхме условно разделение между участничките в двете вечери и ако първата бяха представени по-младите, на 20 и няколко, то снощи видяхме тези над 30. Появата им видимо никак не се понрави на първите пристигнали в луксозното имение, които искаха вниманието на Алек само за тях. Но, оказа се, той май си пада по по-зрели.

Първа от втората група бе Магдалена Томова, която още с пристигането си се превърна в обект на голям интерес от страна на Ергенът. Той бе впечатлен от нейната красота и непринуденост, а към края на вечерта именно бившата Мис Варна се оказа, че е успяла да го впечатли най-силно още от началото.

Доказателство за това е, че получи специалната розова роза, за която всички момичета й завидяха, особено по-младите. Заедно с цветето Алек й подари и заявка за още много срещи, на които сърцата им да бият все така лудо.

Надежда Вишева също успя да накара Младенов да загуби ума и дума още с появяването си. Той я заля с комплименти, а тя му отвърна с предложение за танц.

С напредването на вечерта двамата не получиха своите мигове на усамотение, но сме сигурни, че отношенията им тепърва ще се развиват.

анкета

След началото на новия сезон, какво мислите за риалити предаванията?

Виж резултати

Страхотни са, много ми харесват 11.7%

Не гледам телевизия 17.7%

Удариха дъното 61.7%

Аз си чакам Big Brother 9.0%

Докато едни успяха да накарат пеперудите в корема на Ергенът да запърхат, други всяха смут сред женската компания още с пристигането си. Училищната психоложка Христиана Манова веднага се превърна в център на внимание, защото, както самата тя каза, е свикнала винаги да е "в окото на бурята".

Е, и тук успя да завихри буря от емоции, примесени със заплахи, някоя и друга обида и голямо количество алкохол. Христиана остана далеч от полезрението на Алек, но със сигурност ще е интересно да проследим как би се развил един разговор помежду им.

Сред най-коментираните както в шоуто, така и извън него, се превърна и Виктория Асенова. Спортният мениджър от БФС веднага показа на всички, че не е дошла в предаването, за да го играе резерва и директно атакува Алек.

Нейното поведение никак не се понрави на останалите участнички, които я определиха като прекалено дръзка и самонадеяна, но това не успя да я трогне, защото пък Алек й каза, че е много чаровна и това й даде още по-голяма увереност.

Парфюмеристът Милена Соколова също успя да впечатли Младенов още при запознанството им с интересния подарък  - специално създаден за него аромат. Тя определено успя да се открои от останалите участнички и сама призна, че сякаш е объркала епохата, в която живее. Е, сега ще има директен сблъсък с реалността.