Да свири на пиано на лодка, пред Бъкингамския дворец, дори в балон с горещ въздух - всичко това са постижения на човека, на когото му се отдава да свири все на странни места.

Мауи, Хавай и инцидентът от срещата на мъж и жена с акула

Мъжът, който се бори с акула, за да спаси жена си

Бил ли е успешен опитът му

Той се казва Джо Дженкинс и има YouTube канал с над 4.15 милиона абонати. В последното му видео можем да го видим как свири мелодията от филма на Disney "Малката русалка" под вода. Изглежда, че Джо доста се гордее с постижението си, тъй като по думите му подготовката му е отнела цели две години и сега твърди, че е първият човек в света, свирил на пиано под вода.

Той споделя, че каскадата е била "голямо предизвикателство", особено логистично и по отношение на здравето и безопасността му. Както и бихме предположили, Джо Дженкинс е носил пълна екипировка за гмуркане, а пианото му, потопено изцяло във водата, е било съвсем работещо, пише BBC.

В интервю пред BBC Radio Bristol той признава, че е направил видеото след като му е било отправено предизвикателство, което най-накрая е изпълнил.

Джо Дженкинс не е бързал, тъй като все пак е искал да се увери, че ще спази всички правила за безопасност, ще предпази здравето си и ще се гмурне по-спокойно. Освен това е държал, естествено, пианото също да е сигурно, че ще работи под вода.

Lensa, аватарите, дигиталните артисти и какво ги обедини срещу новата мода за аватари

Изкуственият интелект на раздора

Какво обедини дигиталните артисти срещу Lensa

Ютюбърът споделя, че сега инструментът е "ужасно разстроен" и "невероятно ръждясал" и въпреки че сега е в склад, все още си работи. Накрая той не пропуска да се пошегува, че ще е забавно следващото му изпълнение да е на песента "Rocket Man" на Елтън Джон докато е в космоса.