Откакто последният филм за Джеймс Бонд с Даниел Крейг в главната роля излезе, спекулациите за това кой ще "наследи" ролята на агент 007 не спират. И като че ли не подминават почти никой британски актьор в подходяща за ролята възраст.

Джеймс Бонд, Барбара Броколи и кога ще започне търсенето на заместник на Даниел Крейг

Кога ще започне "ловът" на новия Джеймс Бонд

Ще бъде интересно

Като Джейми Дорнан например, който също беше принуден да коментира слуховете, че ще бъде Джеймс Бонд.

39-годишният актьор дава интервю за списание Esquire, в което говори за това колко големи са очакванията и предразсъдъците, когато става дума за толкова популярен образ, какъвто е агентът, създаден от Йън Флеминг.

Снимка 570776

Източник: GettyImages

"Предразсъдъците са като болест. Болест на културата ни, която със сигурност съществува и в моята професия", казва той. "Вижте как реагираха, когато Роб (Робърт Патинсън - б.а.) получи ролята на Батман. 90 % отрицателни коментари. Даниел Крейг като Джеймс Бонд - 100 % отрицателни."

Дорнан, който последно може да гледаме в наградения с Оскар и БАФТА "Белфаст", допълва, че се е почувствал гневен от коментарите по адрес на Крейг. "И какво стана накрая? Даниел Крейг е брилянтен като Бонд. А всички, които плюеха по Роб, ужасно го харесаха като Батман."

Снимка 548535

Източник: Форум Филм България

Дали Джейми Дорнан ще изиграе Джеймс Бонд предстои да разберем, но явно е в списъка с възможни избори. "Това е забавно и наистина е готино", казва той. "Разни познати ми казаха: Залагаме на теб 40 към 1. Макар че напоследък залогът май е 8 към 1."