Време е за последната ни музикалната плейлиста за ноември. Този петък залагаме на рок + едно нежно включване от страна на Джей Ло.

Ето я и нея - Дженифър Лопес със заглавното парче към филма "Омъжи се за мен", който очакваме да видим през февруари догодина.

Продължаваме все така лирично с песен на Ник Кейв и Уорън Елис. Песента им също е към филм - документалния La Panthère des Neiges, чиято премиера ще е на 17 декември. Припомняме, че през 2001 г. двамата направиха заглавното парче към документалния "Миграцията на птиците".

Отдавна не бяхме чували Stereophonics и трябва да признаем, че новата им песен въобще не ни разочарова. Очакваме да чуем и целия нов албум Oochya! през март догодина.

Месец по-късно ни очаква и нова продукция от Джак Уайт. До тогава можем да загряваме ударно с парчето му "Taking Me Back".

За финал сме оставили Джейсън Съдейкис, който в продължение на три минути надъхва отбор по синхронно плуване. Монологът му е част от видеото към новата песен на Foo Fighters "Love Dies Young".