Последно го гледахме в "Домът на Gucci", където, трябва да признаем, Джаред Лето беше едно от най-добрите неща във филма на Ридли Скот. Очакваме скоро да го видим и в "Морбиус", както и в сериала WeCrashed. Междувременно обаче има друга новина.

WeCrashed, Джаред Лето, Ан Хатауей, Apple и сериалът, който се подготвя за WeWork и Адам Нойман

Джаред Лето и Ан Хатауей ще бъдат съпрузи

В един много интересен сериал

Лето призна, че най-после е готов с нова музика за 30 Seconds to Mars.

50-годишният актьор е създател на също толкова успешната рок група, в която е заедно с брат си Шанън Лето. И за тях пандемията се е оказала благословия. "За мен с брат ми сякаш вселената направи това, което ние самите не успявахме - за първи път от детството ни насам се задържахме заедно на едно и също място."

Снимка 567874

Източник: GettyImages

Джаред разказва това в подкаста Apple Music 1 with Zane Lowe, като разкрива, че двамата с Шанън са работили по нова музика. "Седнах и започнах да пиша. Отне ми месец-два да свикна с процеса, но сега имам около 200 песни. Имаме материал за два или дори три албума. Започваме моментално да записваме."

Това трябва да е страхотна новина за феновете на 30 Seconds to Mars, които не са чували нова музика от групата от 2018 г. насам. Тогава излезе петият им студиен албум America.