От доста време Димитър Бербатов не e споделял в социалните мрежи своя напредък в йогата, която според него, а и не само, е доста полезна както за тялото, така и за психиката.

Димитър Бербатов, D9B и новата марка рисувани дрехи на футболиста

Нещо ново от Димитър Бербатов

Ето с какво се захваща родният футболист

В ситуацията, в която се намираме всички в момента, очаквахме отново да започне да качва подобни снимки, но ни изненада с нещо по-интересно.

Бебратов реши да оползотвори времето си, за да състави отбор от най-добрите играчи. Критерият също е важен - само тези, с които или срещу които е играл през кариерата си.

А за да илюстрира нагледно футболистите, той прибягна до помощ от играчките на децата си. И това е може би най-забавната част.

Отборът на Димитър Бербатов е в схема 4-3-3. На вратата е Едвин ван дер Сар (патица), а в защита са Хавиер Санети (пантера), Рио Фърдинанд (далматинец), Неманя Видич (носорог) и Роберто Карлош (пантера)

В халфовата линия пък са Серхио Бускетс (паяк), Шави (куче) и Иниеста (куче), които според Бербатов не могат да бъдат разделяни, и капитанът Зинедин Зидан (лъв).

Димитър Бербатов, Хари Кейн, Джейми Варди и съветите на българина

Съветите на Димитър Бербатов за успех

Провалът не е опция

В нападението са Лионел Меси (коза), Кристиано Роналдо (коза) и Роналдо (тигър). Треньор на този отбор, съставен от 12 играчи, пък е... Димитър Бербатов.