В момента Дейв Батиста се намира на върха в кариерата си, а филмите, в които се снима, идват буквално един след друг.

Дейв Батиста, "Пазителите на Галактиката" и краят на Дракс

Идва ли краят на Дракс

Какво има да каже Дейв Батиста

Човек би си помислил, че ще засенчи Дуейн Джонсън като най-заетият кечист в киното. Е, чак така едва ли, защото Скалата си е изградил много по-сериозни основи през годините.

Оказва се обаче, че Батиста невинаги е бил така зает и в така добро финансово състояние. В интервю за IGN кечистът казва, че е напуснал WWE, за да преследва кариера в Холивуд, което е било огромен риск.

Толкова голям, че когато е получил ролята на Дракс в "Пазителите на галактиката", Батиста е бил на ръба, защото предните три години почти не е работил. Но е решил да не се връща в кеча с подвита опашка, а продължи да бъде настоятелен.

И е честен, че филмът на Marvel е променил живота му, защото преди това е бил разорен. И като казва разорен, Дейв Батиста наистина не се шегува. Защото твърди, че е имуществото му е било запорирано, имал е проблеми с данъчните и се е наложило да продаде всичките си вещи.

Дейв Батиста, "Спектър" и защо актьорът мисли, че снимките на филма са били кошмар

Защо Дейв Батиста мисли, че снимките на "Спектър" са били кошмар

Когато графикът е претъпкан

И така до момент, в който не е имал почти нищо. Налагало му се е дори да взима пари на заем, за да си купи храна. Но именно участието му в "Пазителите на галактиката" променя всичко и го изстрелва нагоре от дъното, което е бил стигнал.