Дей Вилафейн е на 26 години, но въпреки че е в разцвета на младостта си, предпочита да прекарва петък вечер на спокойствие вкъщи с 43-годишното си гадже, вместо по клубове и барове със свои връстници.

Как Мис Вселена 2020 Андреа Меса се запозна с годеника си Райън Проктър

Невероятният начин, по който Мис Вселена 2020 срещна любовта

Кой е казал, че социалните мрежи са безполезни

Момичето винаги е избирало мъжете, с които излиза, да са по-възрастни от нея, още откакто е започнала да ходи по срещи. А за сегашния си партньор Крис, който е с цели 17 години по-голям от нея, тя казва, че е сродната ѝ душа и най-добрия ѝ приятел.

За Дей връзката между двама души с голяма разлика във възрастта изобщо не е нещо притеснително. Дори собствените ѝ родители са имали 28-годишна разлика във възрастта. Затова и винаги го е приемала за нормално.

"Никога не съм имала неприятни преживявания с него. Но други хора определено ме съдят", не крие момичето щом става въпрос за взаимоотношенията ѝ с Крис.

Снимка 640161

Източник: iStock

Дей все пак е получавала предупреждения от майка си относно връзките с по-възрастни мъже. Момичето разкрива обаче, че не се е сблъсквала с лошо отношение и винаги е била доволна от решението да излиза само с по-големи от нея. Освен това тя винаги е намирала общи хобита и теми за разговор с тях.

Преди да срещне 43-годишния Крис, Дей е излизала с мъже на възраст от 35 до 55 години. Но за връзката си с Крис издава, че е специална, защото е "пълна с интимност и приключения". Романсът им всъщност се развива доста бързо и след едва четири месеца заедно, заживяват в общ дом.

Двойката се радва на спокойни вечери вкъщи, където обича да експериментира с рецепти за коктейли и да строи с LEGO. А когато двамата са навън, предпочитат да са с приятели (други двойки, повечето от които също имат голяма разлика във възрастта), да ходят на концерти и да прекарват време сред природата.

Снимка 640160

Източник: iStock

И понеже все пак Дей и Крис вече живеят заедно, обсъждат и следващата голяма стъпка, а именно създаването на семейство. Към момента двамата не планират дете. Ако обаче решат да имат, искат да се случи в следващите десет години, защото тогава Крис ще е вече на 53. "А това е плашеща мисъл", споделя момичето.

Влечението си към по-възрастни мъже Дей обяснява с това, че ѝ се е наложило да порасне по-бързо от връстниците ѝ. Започнала е работа още на 15 години, имала е повече отговорности вкъщи и е прекарвала доста време с баща си, който е бил на 61 години, когато тя е била на 13, пише Insider.

Пораствайки, момичето осъзнава, че има по-различни интереси от тези на децата на своята възраст. С времето си създава обкръжение от хора на по четиридесет, петдесет, шестдесет години и с тях твърди, че се забавлява много.

Андре Агаси и Щефи Граф - любовната история на една от най-известните двойки в тениса

Андре Агаси и Щефи Граф - любовната история на една от най-известните двойки в тениса

Вече цели 22 години щастлив брак

Очевидно Дей наистина се чувства на мястото си както покрай познатите си, така и във връзката си с Крис. А на всеки, който я критикува, просто казва:

"Аз съм възрастна жена и всичко това е по взаимно съгласие. Странно е, когато хората ни нападат, но никога не го приемам твърде лично. Той е най-нежният човек, когото някога съм срещала, и имаме силна подкрепа и дълбоко разбиране един към друг", казва още Дей за половинката си Крис.