Петък е и няма как да не започнем с Depeche Mode, които ни зарадваха с новия си сингъл "My Cosmos Is Mine". Освен това съвсем скоро очакваме и предстоящия им 15-ти студиен албум Memento Mori. Това ще се случи на 24 март 2023 г.

"След смъртта на Флеч решихме да продължим, тъй като сме сигурни, че това е, което той би искал", казва Гор за албума и допълва, че това наистина е придало на проекта допълнителенен смисъл.

Продължаваме с Florence And The Machine, които пуснаха кавър на сингъла "Just A Girl" от албума Tragic Kingdom на No Doubt. Той е включен в нов трейлър за втори сезон на хитовия сериал Yellowjackets.

Ройшин Мърфи се завръща на музикалната сцена с новия си сингъл "CooCool". Парчето е продуцирано от DJ Koze и ще е част от шестия студиен албум на ирландската певица, за който все още не са обявени никакви подробности. Не се съмняваме обаче, че ще е страхотен, също като другите ѝ пет до момента. 

Днес, 10 март, Майли Сайръс представя осмия си студиен албум Endless Summer Vacation. Заедно с издаването на колекцията, тя разкрива и официалното видео към седмото парче от проекта "River". 

Endless Summer Vacation включва сингъла "Flowers" плюс 12 нови трака. Суперхитът "Flowers" прекара шест седмици на на първа позиция в класацията Billboard Hot 100 - личен рекорд за Майли. Също така, това е песента, която най-бързо достигна 500 милиона стрийма в историята на дигиталната платформа Spotify.

Завършваме с Калвин Харис и Ели Голдинг, които обединиха усилия за нова песен. 

С "Miracle", за която шотландският диджей загатна през януари, се връщаме назад във времето с рейв вибрации от 90-те. Това е третата съвместна песен на двамата артисти.