И друг път сме го казвали, но наистина не смятаме, че животът на моделите е толкова лесен и розов, колкото повечето хора си мислят, че е.

Victoria's Secret, Приянка Чопра, Меган Рапино и как компанията за бельо ще замени ангелите си

Кои ще са новите "ангели" на Victoria's Secret

Компанията за бельо сменя посоката

Всъщност той е изпълнен с доста лишения, а понякога и с наистина неприятни преживявания. Бриджит Малкълм, която е дефилирала за Victoria's Secret, реши да използва профила си в Instagram, за да разкрие през какво е преминала в миналото.

Малкълм твърди, че още от 18-годишна е живяла сама и постоянно е сменяла страните, в които пребивава. Според думите ѝ, не е посетила единствено Антарктика. Но това далеч не са мечтани пътувания, защото са били изпълнени с насилие.

Моделът казва, че е била сексуално насилвана многократно от доста по-възрастни от нея мъже. Твърди също така, че агенциите, с които е работила постоянно са ѝ казвали, че трябва да отслабне.

А като най-добър метод за целта са ѝ предлагали много секс, като е чула дори предложения, че трябва да употребява кокаин. И всичко това е повлияло много зле на психиката ѝ.

Стигнало се е до момент, в който Бриджит Малкълм не е можела да се социализира, без да пие алкохол, а за да може да заспи е използвала Ксанакс.

Когато е била на 26 години пък е получила нервен срив и в продължението на година не е можела да напусне дома си, без да получи паник атака. А с всичко това са се появили и натрапчивите мисли за самоубийство, пише Fox News.

Сега, когато е на 29 години, Бриджит казва, че се чувства много по-добре, защото е успяла да се пребори с всички трудности от миналото си. А за тях говори едва сега, защото преди това не е била готова психически.