С наближаването на 25 март, когато е премиерата на втория сезон на Bridgerton по Netflix, тайните около заснемането на изобилстващата от горещи секс сцени продукция, се разкриват една по една. Поредната любопитна история от снимачната площадка този път разказва Джонатан Бейли. 

Bridgerton, Джонатан Бейли, Симон Ашли и около кого ще се върти интригата във втори сезон на сериала на Netflix

Кой ще е в центъра на секс интригата във сезон 2 на Bridgerton

Нови подробности

Актьорът играе Лорд Антъни Бриджъртън, един от главните персонажи, около когото през предстоящия сезон ще стане още по-напечено. Той ще движи основната сюжетна любовна линия, тъй като негова цел ще е да спечели сърцето на Кейт Шарма (Симон Ашли).

За тях двамата не всичко ще бъде "секс, секс, секс", както самият Бейли се изказа в интервю, но именно от него научаваме любопитни детайли за заснемането на горещите сцени.

Оказва се, на снимачната площадка през цялото време има координатори за интимните моменти, така че "никой да не се притеснява как ще се получат те и ако има колебания, може да поговори с тях", пише E! News.

Това определено звучи доста успокояващо и предразполагащо за актьорите. За да бъде всичко и съвсем подсигурено, преди заснемането на секс сцените всеки от тях е получил формуляр за съгласие, разкрива Джонатан Бейли.

По думите му там е описано "коя част от тялото си ще показваме, а и къде и как точно ще бъде докосвана" и добавя, че това "превръща секс сцените в хореографски танц".

Bridgerton, Симон Ашли и болезненият ѝ опит с носенето на корсет

Болезнената история от снимките на втория сезон на Bridgerton

Носенето на корсет не е никак лесно

След това изказване вече очакваме да гледаме не просто горещо шоу, а истински детайлно изпипано представление. И нямаме търпение.