В очакване на втори сезон на Bridgerton едва сдържаме търпението си, колкото и времето до 25 март, когато е премиерата в Netflix, да се топи. Дотогава ни остава да наваксаме с любопитните истории от снимачната площадка, които екипът споделя.

Bridgerton, Джонатан Бейли, Симон Ашли и около кого ще се върти интригата във втори сезон на сериала на Netflix

Кой ще е в центъра на секс интригата във сезон 2 на Bridgerton

Нови подробности

За интересна, но не дотам приятна ситуация разказва Симон Ашли, която ще изиграе един от основните персонажи - Кейт Шарма. А историята около нея ще бъде особено интригуваща, тъй като ще омае не кого да е, а Лорд Антъни (в неговата роля е Джонатан Бейли).

За 26-годишната актриса, която тепърва трупа опит пред камерата, изненадващо е било едно особено предизвикателство, което ѝ е причинило дори и физическа травма. А именно - носенето на корсет - нещо иначе толкова характерно за епохата, в която се развива действието на сериала.

Всъщност Симон Ашли е разбрала какво предизвикателство е корсетът по трудния начин. "На първия си ден си казах, добре, първи ден в главна роля, трябва да хапна повечко, за да имам енергия. Затова изядох голяма порция сьомга, но я повърнах, буквално, защото носех корсет." Тогава и осъзнава, че когато е с него, не трябва да се храни.

"Той променя тялото ти. Талията ми се смалява. А когато го свалиш, тялото възвръща формата си. Но с него изтърпях и доста болка, в един момент си разтегнах рамото."

Освен болезненото преживяване, което й е донесъл корсетът, наложило се е екипът да помага и при обуването на обувките. Причината: с толкова пристегната талия, движенията са много ограничени, пише Elle.

Bridgerton, Джонатан Бейли и горещият трейлър на втори сезон на сериала на Netflix

Горещ трейлър на втори сезон на Bridgerton

Джонатан Бейли загатва какво да очакваме

"Трай, бабо, за хубост" сме чували стотици пъти и в случая за актрисите от Bridgerton то важи с пълна сила. Надяваме се само да не се стига повече до наранявания. И да си струват усилията крайния резултат, които чакаме на 25 март.