Вече от доста време знаем, че Брад Пит ще ни вкара в света на високите скорости с филм за F1, който обещава незабравимо преживяване.

Трейлър на "Вълци единаци" - филмът, който събра Брад Пит и Джордж Клуни отново след 16 години

16 години по-късно - Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно на екран

Трейлър на "Вълци единаци"

Все пак говорим за филм, който заснема част от сцените си по време на истински състезания от F1 и използва специално създадена камера, за да ни накара да се почувстваме като пилотите в болидите.

Досега филмът си нямаше име, но това се промени. Брад Пит и компания използваха състезанието на пистата Silverstone във Великобритания, за да пуснат първи тийзър на F1.

Точно така, филмът ще се казва F1 и показаните кадри са наистина обещаващи. Всичко започва с думите на Сони Хайс (Пит), че Red Bull, Ferrari, Mercedes, Aston Martin и McLaren имат болиди, които са изключително бързи на прави отсечки, но той иска да бъде създаден такъв, който да е бърз и на завоите, където се печелят състезанията.

Самият Хайс е оттеглил се от състезанията пилот, който обаче прави голямото си завръщане в отбора на APXGP, за да помогне на изгряващата звезда Джошуа Пиърс (Дамсъ Идрис).

Колко (много) струва филмът на Брад Пит за F1

Колко (много) струва филмът на Брад Пит за F1

Очакванията са високи

F1 трябва да тръгне по кината през юни 2025 г., което е след цяла една година, но очевидно от Apple са решили, че е добра идея да ни подгреят още от сега. Премиерата на филма е насрочена за 25 юни, но няма информация кога ще се появи в стрийминг платформата.