Преди няколко месеца попаднахме на двойничката на херцогинята на Съсекс - Меган Маркъл. Оказа се, че името й е Бегона Виласис и беше един от кандидатите за кмет на Мадрид. Малко след това пък открихме профила на едно малко момиченце, което поразително много прилича на Риана. Днес съвсем случайно се натъкнахме и на двойника на Брад Пит.

Меган Маркъл и Бегона Виласис - двойничката на херцогинята

Ето я двойничката на Меган Маркъл

Открийте разликите

Нейтън Мийдс е от Оксфорд и е строителен работник. Макар той да е на 33 години, а Брад Пит на 55, Нейтън много прилича на американския актьор от зората на кариерата му.

Мийдс разкрива пред TheSun, че не може да те отърве от вниманието на различни фенки, които непрекъснато го бъркат с Брад Пит.

Тормозът, както Мийдс го нарича, от страна на различни почитателки, започнал от преди 10 години. Това е и времето, от което хората не престават да го дебнат и търсят за автографи.

Строителният работник се оплаква, че не може никъде да излезе спокойно да се види с приятели и да пие едно кафе, без да го притесняват за снимки.

Въпреки негативите от съществената прилика с Брад Пит, все пак външността на Мийдс му помогнала да открие любовта на живота си във Facebook.

Риана и малката ѝ двойничка

Защо Риана не може да повярва на очите си

Какво откри певицата

"Жалко че не приличам на Анджелина Джоли, за да бъдем перфектната двойка", му написало едно от момичетата в социалните мрежи, което провокирало интереса му и довело не само до запознанството им, но и до настоящата им връзка.