Манията по Меган Маркъл успя да достигне размери, каквито вероятно никой не е предполагал. А на фона за информационното затъмнение, на което сме подложени от раждането на бебе Арчи, идва новината за двойничка на херцогинята.

Явно скоро няма да видим кадри на Меган, която разхожда новородения си син, както всяка друга майка. Но спокойно можем да я объркаме с една испанка, която се превърна в една от най-коментираните жени в последните дни.

40-годишната Бегона Виласис е майка на три деца и бе кандидат за кмет на Мадрид на изборите, които се проведоха заедно с евровота миналата седмица. Тя отиде да гласува с новородената си дъщеря и с тоалет, който много наподобява този на Маркъл при първата публична поява с бебе Арчи в началото на месеца.

И това не е първият и единствен път, в който Виласис облича тоалети, които много наподобяват тези от гардероба на Меган. Приликите между двете обаче не са само във външния вид.

Испанската сключва брак на същата дата, на която и Маркъл - 19 май 2018 г. Разликата между първото дете на херцогинята и третото на Бегона пък е само 11 дни, пише Express.

И това веднага породи твърдения, че испанката съзнателно използва приликата си с Меган, за която всички й говорят. За нейно съжаление, целият медиен шум не успя да й помогне при кметските избори в Мадрид.