Брад Пит за пръв път ни събра погледите като рекламно лице на италианската марка за мъжки дрехи Brioni при представянето на колекцията пролет/лято 2020. И още тогава си знаехме, че това няма да е за последно.

Брад Пит, черно-бялата фотосесия за Brioni и неустоимият чар на актьора

Брад Пит - безгрижен, уверен и непоносимо секси

Погледът, който не може да не ни докосне

И се оказахме прави, защото няколко месеца по-късно ни представи и есенно-зимните дрехи на марката.

А с изненада разбрахме, че освен модел на дрехите, актьорът вече е и дизайнер в Brioni.

Колекцията на златното момче на Холивуд - BP Signature, е лимитирана и включва няколко модела, каквито самият той предпочита да носи.

Костюм, спортно яке от кашмир, късо яке без подплата, кашмирен пуловер с поло яка, памучна бяла риза, смокинг от кадифе и вълнен панталон са предложенията на Пит за всички стилни мъже.

Последните три дрехи са копие на моделите, с които актьорът се появи на Оскарите миналата година, припомня британското издание на списание GQ.

„За мен беше огромно удоволствие да работя с Пит за създаване на колекцията BP Signature“, каза творческият директор на Brioni Норберт Щумпфл. "Това беше шансът ни да създадем нещо удобно, леко и гъвкаво, без да жертваме стила и изискаността. Красотата на колекцията е в нейната гъвкавост, като се оставя пространство на мъжа Brioni сам да избере как да носи моделите".

Освен запазения знак на Brioni, всеки от моделите носи подписа на Брад Пит. Ето че вече всички желаещи ще могат да влязат ако не в обувките, то поне в дрехите на суперзвездата.