Лора и Стоян безспорно са най-разпознаваемият кулинарен тандем в България и всички епизоди на "Бон Апети" досега го доказват.

Пътуване и готвене безкрай - непознатата Лора Найденова

Пътуване и готвене безкрай - непознатата Лора Найденова

Всичко за новия сезон на "Бон Апети", за страстта към пътуванията и за най-добрата улична храна

Доказва го и фактът, че двамата ще се впуснат в осми сезон на кулинарното предаване, излъчван по 24Kitchen. Вдъхновение за него те са черпили от интересни рецепти, които носят познатия дух на балканската кухня.

В новия сезон на "Бон Апети" ще видим както бързи ястия за моменти, когато времето ни притиска, така и такива, които не са толкова трудни, колкото изглеждат на пръв поглед, а и се приготвят с достъпни продукти. Ще има и специален епизод, посветен на любимите на всички палачинки.

Снимка 661292

Източник: 2024 The Walt Disney Company Bulgaria

В първия епизод Лора и Стоян ще ни напомнят, че където и да отидем на Балканите, няма да се чувстваме като на гости, а точно обратното. За целта ще приготвят турската супа с ориз и кисело мляко, добре познатото ни пиле с ориз, но придружено със свеж зелен сос, а за десерт - крем пита в чаша.

Снимка 661293

Източник: 2024 The Walt Disney Company Bulgaria

Тук идва и моментът за голямата разлика - защото такава наистина има. В първите 12 епизода на осми сезон на "Бон Апети" Лора и Стоян ще готвят рамо до рамо, но в оставащите след това осем Стоян ще представи визията си за вкусна храна самостоятелно.

С уличната храна напред – Стоян Сейменски и очарованието да ядеш нещо вкусно на крак

С уличната храна напред – Стоян Сейменски и очарованието да ядеш нещо вкусно на крак

За новия сезон на „Бон Апети“, за бургерите, за Hambar и за отговорността към природата

Новият сезона на кулинарното предаване "Бон Апети" стартира от 22 април. Ще се излъчва в познатия час - всеки делничен ден от 11:30 ч.