В средата на годината Били Айлиш определено изненада феновете си с фотосесията за Vogue Великобритания заради визията, която беше решила да покаже.

Били Айлиш, British Vogue и пълната промяна във визията ѝ

Били Айлиш – руса, женствена и секси

Звездата е неузнаваема на корицата на Vogue

За фотосесията Айлиш беше облечена в предизвикателно бельо и корсети, дело на Gucci, Burberry и Mugler. Тогава изпълнителката получи доста критики от фенове заради новата визия, която демонстрира.

От ежегодното интервю на звездата за Vanity Fair разбираме, че всъщност е останала разочарована от впечатлението, с което хората са останали. Защото според нея това, че за няколко снимки е решила да се облече по определен начин, не означава, че променя цялостната си визия и ще започне да се облича така.

Били Айлиш напомня, че още от началото на кариерата си призовава хората да се обличат както сметнат за добре. Да се държат както искат, да говорят както искат и да бъдат такива, каквито пожелаят. Изпълнителката смята, че е важно човек да бъде отворен към нови неща и да не оставя мнението на другите да ги разваля.

Били Айлиш, интервюто ѝ за Vanity Fair и колко татуировки има изпълнителката

Колко татуировки има Били Айлиш

Още няколко в колекцията

Преди няколко месеца Айлиш заяви, че е започнала да губи последователи, защото според нея хората се страхуват от големи гърди.