"Без лоши чувства" е по кината вече от почти седмица и вероятно доста хора вече са имали възможността да отидат на кино, за да гледат първата 18+ комедия, в която Дженифър Лорънс участва.

Дженифър Лорънс в Dior – изящна и стилна на премиерата на "Без лоши чувства"

Дженифър Лорънс отново стилна и изящна

На червения килим

Лично ние не сме изненадани от това колко добре ѝ се получава, защото тя винаги някак е носила комедията в себе си. Приходите от бокс офиса пък са доста добри предвид жанра на филма. До момента говорим за почти 25 милиона долара в световен мащаб.

Без да издаваме много от сюжета, но във филма има една сцена, която феновете на Лорънс със сигурност са гледали с широко отворени очи. Даже може и да не са мигали за всеки случай. Става дума за сцената, в която Мади, героинята на актрисата, е чисто гола на плажа.

По принцип не сме свикнали да виждаме актриси от ранга на Лорънс в подобни сцени, но самата тя въобще не съжалява. И дори не се е замисляла кой знае колко много дали да я заснеме, защото ѝ се е сторила весела и забавна.

Според Variety, заснемането на сцената е отнело цял един ден и много репетиции, за да се получи всичко както трябва. И точно както е във филма, всички много са се забавлявали по време на снимките.

"Без лоши чувства" с Дженифър Лорънс – какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Без лоши чувства" с Дженифър Лорънс

Първата 18+ комедия на носителката на Оскар

Дженифър Лорънс и Андрю Фелдман, който влиза в ролята на 19-годишния тийнейджър, който трябва да бъде прелъстен от Мади, казват, че са си прекарали страхотно. И макар режисьорът Джин Ступницки да е писал сценария, искайки именно носителката на Оскар да изиграе Мади, Лорънс споделя, че двете не си приличат толкова. Просто актрисата смята, че тя има по-добра преценка от героинята си.