Публичните появи на Дженифър Лорънс все по-често привличат вниманието ни. Независимо дали се разхожда из града, или пък върви по червения килим, актрисата винаги изглежда привлекателно. И изглежда, че е усъвършенствала както небрежния, така и елегантния стил.

Дженифър Лорънс на филмовия фестивал в Кан - елегентна дори и по джапанки

Дженифър Лорънс - секси и елегантна на червения килим... дори и по джапанки

Актрисата изненада с избора си на обувки

А очевидно може и да съчетава и двата. Когато например на филмовия фестивал в Кан миналия месец се появи в дълга червена рокля, създадена от Dior специално за нея, с... джапанки. Точно така, нито роклята, нито шалът към нея, нито бижутата на Tiffany & Co. направиха толкова силно впечатление, колкото обикновените черни джапанки, които Дженифър Лорънс бе обула. Е, актрисата явно знае как да се справя с непредвидени ситуации. По-късно тя обясни, че се е появила с джапанки просто защото официалните ѝ обувки са се оказали по-големи.

По-актуалното събитие, на което нямаше как да не отдадем заслуженото внимание на актрисата, е премиерата на новия филм с нейно участие "Без лоши чувства". В Лондон тя доказа, че не е подминала модната вълна с носенето на прозрачни тоалети, като в същото време го демонстрира по много свой начин - елегантно и стилно.

Снимка 622240

Източник: GettyImages

За червения килим Дженифър Лорънс е облечена в малко променена версия на черна рокля от колекцията есен/зима 2023 г. на Dior, разбираме от Harper's Bazaar.

Снимка 622239

Източник: GettyImages

Докато на модното шоу роклята е изцяло прозрачна и със средна дължина, то тази, която носи актрисата, е с черна подплата и макси дължина. Корсажът е прозрачен, както в оригиналния дизайн, а под него Дженифър Лорънс носи черен сутиен.

"Без лоши чувства", Дженифър Лорънс и трейлър на комедията

Дженифър Лорънс се опитва да прелъсти 19-годишен в трейлъра на "Без лоши чувства"

Нещата ще излязат извън контрол

За бъде завършена визията ѝ по най-елегантния начин, актрисата е с черни кожени ръкавици и класически черни обувки. Разбира се, и гримът ѝ е в унисон с тоалета - очите, опушени с черни сенки, а устните - в неутрален цвят гланц. Косата ѝ пък е вдигната на висока конска опашка.