Работата по предисторията на "Игрите на глада" явно вече кипи усилено, защото внезапно се сдобихме с доста подробности за филма, който очакваме през ноември 2023 г. Ето някои детайли за това какво ще видим.

"Игрите на глада", "Балада за пойни птици и змии", Том Блайт и първо обявено име в екранизацията

Какво да очакваме от предисторията на "Игрите на глада"

"Балада за пойни птици и змии" ще излезе през 2024 г.

Заглавието е каквото и на книгата: "Балада за пойни птици и змии".

Последните добавени имена към актьорския състав са Рейчъл Зеглър ("Уестсайдска история"), Хънтър Шафър ("Еуфория"), Джош Андрес Ривера (отново "Уестсайдска история") и Джейсън Шуорцмън ("Грандхотел Будапеща").

Те се присъединяват към Том Блайт, който заема централната фигура в историята, защото е в ролята на младия Кориолан Сноу. Той ще е ментор на героинята на Зеглър - трибютът от окръг 12 Луси Грей Беърд. Шафър пък е в ролята на братовчедката и съветник на Кориолан Тигрис Сноу. Джейкън Шуорцмън пък ще е Лукреций Фликърман - водещият на десетите Игри.

Това е първият тийзър на "Балада за пойни птици и змии", който излезе преди месец. Режисьор на филма е Франсис Лорънс, който вече има опит с вселената на Сюзън Колинс от "Игрите на глада: Сойка присмехулка" и "Игрите на глада: Възпламеняване".