В днешно време всеки иска да бъде Instagram звезда, но колкото и лесно да изглежда, истината е, че се постига с доста труд и някои определени качества.

Едни от задължителните компоненти са да сме млади, красиви и много креативни и оригинални. Доза смелост също не е излишна. 

91-годишната Хелън Рут ван Уинкъл може и да не е млада или така красива, както 20-годишните с перфектните им тела, но със сигурност знае как да предизвика интерес. Защото е шарена, защото е забавна и, определено, малко луда.

В Instagram e позната като Baddiewinkle, а всяка една от снимките ѝ се превръща в тотален хит сред последователите ѝ.

Преди да се превърне в Baddiewinkle и да стане известна, Хелън е водила съвсем обикновен живот. Имала е малка ферма, за която се грижела сама в продължение на 15 години.

Един ден нейната 17-годишна праправнучка я вижда облечена в къси дънкови панталони над коляното и шарена тениска. Снимката, която ѝ прави и качва в социалните медии, променя целия ѝ живот.

Хелън Рут ван Уинкъл започва да се облича като тийнейджър и да осмива общоприетите правила и представата за живота на възрастните хора. Baddiewinkle е най-нагледният и представителен пример, че възрастта е просто цифра, когато имаме млад дух и страхотно чувство за хумор.

Изумително е, че жена на такава възраст започва така умело да борави с новите технологии и съвременните приложения, като дори успява да изкара пари от това. 

В момента тя работи с две козметични бранда, които използват услугите ѝ на инфлуенсър, представящ продуктите им, и е лице на марката дрехи Dimepiece LA.