Снимките на And Just Like That текат с пълна сила, онлайн пространството е зарито от кадри с тоалетите на Саманта, Миранда и Шарлот, а появата на всяко познато лице от оригиналния сериал е посрещана с възторг. Но не от всички.

Снимка 440761

Източник: GettyImages

Поредният критик на продължението на "Сексът и градът" се оказа Джон Оливър. В собственото си шоу водещият уж мимоходом сподели отношението си към сериала, докато говореше за спешната медицинска помощ.

"Нито едно работно място не бива да бъде затваряно, когато загуби един човек. Освен ако не говорим за продължението на "Сексът и градът". Ама какво си въобразявате", възкликва Оливър и пояснява, че няма да се получи без Ким Катрал, защото тайната на сериалът е в комбинацията на героините.

"Не мога да оценя пуританката Шарлот, ако я няма палавата Саманта. Обичам Миранда Хопс, но ако тя не върти очи, докато Саманта сравнява пастата пене с пениса на новия си италиански любовник, просто няма смисъл."

Трябва да признаем, че аргументите на Джон Оливър попадат директно в целта. Въпреки това очакваме с любопитство And Just Like That - дори само за да затвърдим мнението си, че "Сексът и градът" е немислим без Саманта Джоунс.