На 5 май Адел навърши 33 години. Празникът отбеляза с три нови снимки в профила си в Instgram, към които поясни, че се чувства истински свободна. И тогава дори не подозирахме какво друго се случва в живота й.

Адел, рожденият й ден и новите снимки, които певицата публикува

Адел - без грим и истински свободна

Подарък за празника

Дни след рождения ден на певицата разбираме, че нейният баща Марк Евънс е починал на 57-годишна възраст. Но новината идва не от самата Адел, която никак не обича да говори за личния си живот.

Въпреки това, от години знаем, че отношенията с вече покойния й родител никога не са били добри. Майка й и баща й се разделят, когато тя е само на три. Оттогава той винаги "липсва в картинката" и Адел започва да го приема за нещо нормално, а не, че нещо й липсва.

През 2011 г., когато певицата купува на майка си и свой "най-добър приятел" Пени къща за над половин милион долара, баща й изведнъж се сеща, че съжалява за това, че е липсвал в живота й. И започва да разказва пред медиите истории, които далеч не отговарят на спомените на дъщеря му.

Следват две десетилетия, в които Адел и Марк не поддържат никаква връзка. Същото е положението и с нейния полубрат Камерън.

Още през 2012 г. Адел публично заяви пред медиите, че не желае да има нищо общо с баща си, защото я е "продал на пресата". И дори си позволи да заяви, че ако го види отново, ще му се "изплюе в лицето".

През 2013 г. Марк Евънс е диагностициран с рак на дебелото черво, което става и причина за смъртта му преди дни. Но дори заболяването му, както и многократните му молби за сдобряване, не успяха да разтопят ледовете между него и световноизвестната му дъщеря.

Той дори е заявявал, че май ще му е по-лесно да се свърже с американския президент, отколкото с родната си дъщеря. И е подчертавал, че не се интересува от нейната слава и милиони, а просто иска да бъде дядо на внучето си. Но така и не получи този шанс.

На сцената на наградите Грами през 2017 г. тя отново се изказа по адрес на баща си, като заяви, че не го обича. Не можа да му прости и признания като това, че на нея дължи певческия си талант и успеха в кариерата, както и че не е щастлива в любовта, защото й е липсвала бащината фигура.

Адел, желанието й да бъде актриса и ще загърби ли музиката

Новата страст на Адел

Какво си е наумила певицата

Затова и сега някои смятат, че смъртта му е поредното "освобождаване" за певицата, която очевидно иска да скъса с всичко, което не й е донесло щастие в предишния й живот, предава Daily Mail.