Музикалната седмица минава под знака на дългоочакваното завръщане на Адел. Оказва се обаче, че и останалите четири песни в селекцията ни са своеобразни завръщания на добре познати лица.

Започваме с гранддамата ни днес - Адел най-после записа нова музика след шестгодишна пауза. "Еasy On Me" e емоционална красива балада, точно каквато очакваме от англичанката, а видеото е дело на режисьора Ксавие Долан ("Матиас и Максим", It's Only The End of the World).

Друго голямо име от Острова е тук с нова музика. Дейв Гаан от Depeche Mode е готов с нов солов албум, който трябва да излезе в средата на ноември. Първият сингъл е "Metal Heart".

Прескачаме океана, за да чуем фолк групата от Съскечуан The Dead South, които станаха доста популярни в последните години. Новата им песен всъщност е тяхната версия на неофициалния химн на щата Луизиана "You Are My Sunshine".

Карлос Сантана също подготвя нов албум, в който участват много гост музиканти - от Чик Кърия и G-Easy до Кърк Хамет от Metallica. С вокали се включва и Роб Томас, с когото преди години китаристът направи един от големите си хитове - "Smooth". Новото им общо парче се казва "Move".

За финал едно австралийско завръщане. Кайли Миноуг обяви, че се връща да живее в родната си Австралия след десетилетия във Великобритания. Преди това обаче пусна ето това енергично диско парче заедно с Оли Алигзандър, по-познат като Years & Years.