Изобилието от съдържание в Netflix е като нож с две остриета. От една страна е чудесно, че можем да избираме измежду филми и сериали от най-различни жанрове, но от друга понякога просто се губим в цялото море от варианти и не можем да решим какво да си пуснем.

Sly, The Crown, All The Light We Cannot See и новите филми и сериали на Netflix през ноември

Новите филми и сериали на Netflix през ноември

От The Crown до коледен филм

Феновете на трилъри, мистерии и криминалния жанр, най-вероятно са гледали сериали като Dark и Monster Hunter. И нищо чудно вече да се оглеждат за следващия, с който да запълнят няколко часа от свободното си време.

В подобни случаи е доста полезно, когато зрителите споделят мнението си за новите филми и сериали, качени в платформата. А напоследък доста зачестиха позитивните отзиви за една конкретна от новите продукции на Netflix.

Сериалът, за който всички говорят в момента, е A Nearly Normal Family - криминален и определен като доста шокиращ.

В центъра на историята са Адам и Улрика Сандел, които живеят привидно перфектен живот в изискано жилищно предградие с 19-годишната си дъщеря Стела. Момичето обаче се озовава в полицейския арест, тъй като е обвинено в убийство. Така се завързва сюжетът.

Сериалът почти няма лоши отзиви, а суперлативите валят. "Току-що го гледах и наистина го харесах", пише един потребител във Facebook. "О, много ми хареса, брилянтен сериал! Трябва да се гледа", е на мнение друг. Трети пък споделя: "Хареса ми! Малко бавна, но добра история със страхотно надграждане." Четвърти човек дори го нарича "сериал-бомба".

Ким Кардашиян в The Fifth Wheel - Netflix взе правата за романтичната ѝ комедия

Ким Кардашиян ще опита да завладее и Netflix

The Fifth Wheel си намери дом

В сайта Rotten Tomatoes сериалът има впечатляващите 90% положителни мнения, като зрителите оценяват страхотната актьорска игра и добрата режисьорска и продуцентска работа. Един от тях дори е харесал A Nearly Normal Family толкова много, че е изгледал всичките шест епизода на един дъх, пише Unilad.