Октомври си отиде някак толкова бързо, че почти не успяхме да разберем кога и какво се е случило. Дори Хелоуин отмина.

Pain Hustlers и новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

Очаква ни наистина интересен месец

Надяваме се, че ноември, макар и с един ден по-къс, няма да се изниже толкова бързо. Времето със сигурност ще застудее повече от предния месец, което е идеална предпоставка за излежаване на дивана и гледане на филми, и сериали.

За щастие Netflix и този месец няма да изневерят на стила си и ще ни залеят с цял куп нови продукции. Ето и кои привлякоха вниманието ни.

All The Light We Cannot See

Започваме с лимитиран сериал, който е базиран на книгата "Светлината, която не виждаме" (Изд. Сиела, 19,90 лв.) на Антъни Доер, отличена с награда "Пулицър".

Екранизацията пък е режисирана от Шон Леви, а за сценария е отговорен Стивън Найт. Сюжетът ще ни покаже как Мари-Лор, която губи зрението си като дете, израства в Париж и заедно с баща си Даниел се опитва да оцелее, след като нацистите окупират града.

Именно баща ѝ държи много ценен диамант, който пази зорко от това да попадне в ръцете на окупаторите. Опасностите на столицата обаче ги карат да се преместят в малко градче Сен Мало при съпротивата. Така тя продължава да излъчва радиопредаванията си, които ѝ навличат все повече проблеми с нацистите.

All The Light We Cannot See е в Netflix от 2 ноември

Sly

Продължаваме уверено с една не толкова драматична история, но също изпълнена с много обрати. Защото животът и кариерата на Силвестър Сталоун са си достойни за документален филм.

В Sly ще видим как актьорът е тръгнал буквално от нищото във времена, в които не само, че никой не е вярвал в него, но и не искал да му даде главна роля. И така до тотални хитове като филмите за Роки и Рамбо.

В документалната поредица Силвестър Сталоун ще говори не само за великата си кариера на екшън звезда, но и за всички проблеми, които тя му е коствала със семейството.

Sly е в Netflix от 3 ноември

The Crown

Именно през месец ноември ще бъде пусната и първата част от заключителния шести сезон на The Crown. Трейлърът ни подсказва, че в тези четири епизода водещата история ще бъде тази за отношенията между принцеса Даяна и Доди Файед.

Загатнато е, че ще видим и някои от последните моменти от живота на Даяна малко преди злощастната катастрофа, в която тя и Файед загиват. 

В същото време принц Уилям ще се опита отново да се върне към кралските си задължения след смъртта на майка си.

The Crown е в Netflix от 16 ноември

Best. Christmas. Ever!

Може и да ноември, но това не означава, че не може да се започне с филмите на коледна тематика. Ей така, за загрявка.

Всяка година Джаки изпраща празничен бюлетин до своите приятели, в който се опитва да им вдъхне малко повече празнично настроение. Но при Шарлот ефектът е точно обратният, защото тя започва да си мисли, че нейният живот не струва, а този на приятелката ѝ е страхотен.

Шарлот дори смята, че Джаки лъже и животът ѝ не е чак толкова прекрасен. Е, съдбата си знае работата и след едно объркване Шарлот и семейството ѝ цъфват пред вратата на приятелката ѝ броени дни преди Коледа. И така започва голямото мерене на щастието, което може да се окаже с изненадващ обрат.

Best. Christmas. Ever! е в Netflix от 16 ноември

През ноември може да хвърлим и един поглед на Robbie Williams (8 ноември), The Killer (10 ноември), How to Become a Mob Boss (14 ноември), All-Time High (17 ноември) и Rustin (17 ноември).