Снощи, 23 септември, бедстващото племе на Гордите постигна своята първа победа в шестия сезон на "Игри на волята". Те надвиха своите съперници в териториалния двубой и си спечелиха правото да обитават Резиденцията тази седмица. Стопанството ще бъде дом за водещото в класацията по победи племе на Силните, а Дръзките ще трябва да се задоволят с Брега на отчаянието.

"Игри на волята" сезон 6 - всичко, което знаем за новите участници

"Игри на волята" сезон 6 - всичко, което знаем за новите участници

Осем вече отпаднаха, но 32-ма продължават

Междувременно растящото недоверие в лагерите на Сините и Жълтите направи преговорите за нов лидер много емоционални. Светлин реши да задържи властта в свои ръце при Дръзките, а шампионът по калистеника Добрин беше избран за капитан на Гордите. Силните достигнаха до единодушие и избраха Калоян за свой капитан.

И докато чакаме в пряк двубой в епизода днес да влязат капитаните Добрин, Светлин и Калоян, решихме да направим кратка "разходка" из профилите на нежната половина от трите племена, за да видим кои от красивите дами имат най-много последователи в социалните мрежи. Ето как изглежда и топ 7.

7. Изабела Здравкова - 5235 последователи

Единствената жена, спечелила битка за новия сезон 6 миналата година, е Изабела Здравкова. Тя е състезателка по модерен петобой. От години тренира лека атлетика, представяла е България на много международни първенства. Не можем да отречем, че е един доста актрактивен и подготвен участник.

6. Малвина Бонева - 9245 последователи

Малвина 12 години е била професионална състезателка по плуване с редица титли в България и чужбина. Занимава се с кросфит, бокс, алпийски ски и скално катерене. Профилът ѝ изобилства от спортни снимки, които ни доказват идеалната ѝ подготовка за "Игри на волята".

5. Изабел Караманска - 10.3 хиляди последователи

Изабел тренира лека атлетика от 7-годишна. Държи пет национални рекорда и е 14-кратна републиканска шампионка на България. Не е изненадващо, че красавицата има над 10 хиляди фенове в своя Instagram. Както отбелязва и фитнес треньора Георги Петков: "Ето една от най-силните жени, която ще имаме късмета да видим в екшън в сезон 6 на Игрите."

4. Габриела Димитрова - 13.2 хиляди последователи

Красивата представителка на племето Храбри може да се похвали с над 13 хиляди последователи, които следват спортните ѝ успехи в Instagram. Още от 6-годишна възраст, красавицата влиза в света на спорта с акробатика, а две години по-късно след като закриват този отбор, започва да се занимава с плуване.

3. Полина Пелипенко - 19.4 хиляди последователи

Пелипенко е наполовина рускиня и наполовина украинка и е една от най-коментираните участнички в шести сезон на "Игри на волята". Тя е модел и се занимава с танци. Обикаля света, благодарение на своята професия, а профилът ѝ в социалните мрежи е доста интересен.

2. Силвия Радулова - 38.8 хиляди последователи

Силвия живее в България и Германия, където се занимава с карикатура. Обича високите скорости, адреналина и пътешествията. Каскадьорка с богат опит в оцеляването, а по всичко личи, че профилът ѝ в социалните мрежи се струва интересен на доста хора, след като има 38.8 хиляди последователи.

Прехвърчат ли първите любовни искри в "Игри на волята" сезон 6

Прехвърчат ли първите любовни искри в "Игри на волята" сезон 6

Ето какво се случва извън Арената

1. Ренета Георгиева - 274 хиляди последователи

Рени е инфлуенсър и има над 1 милион последователи в TikTok, където заедно със сестра си се е превърнала в истинска сензация. Затова и не е особено изненадващо, че в Instagram отново има доста последователи. Там те са 274 хиляди.