Баскетболистката Десислава Кантарджиева стана част от шестия сезон на "Игри на волята". Тя спечели кастинг битката за влизане в предаването срещу търсачката на силни усещания Десислава Джоклева. Спортистката се присъедини към бедстващото племе на Дръзките, докато то обитава Брега на отчаянието.

Дръзки и красиви: 7-те  участнички от "Игри на волята" сезон 6 с най-много последователи в Instagram

Дръзки и красиви: 7-те участнички от "Игри на волята" сезон 6 с най-много последователи в Instagram

Красиви и популярни

Тази вечер, 30 септември, предстои да разберем в коя коалиция ще се окаже Десислава, но преди това нека видим някои подробности за новия участник в предаването. 

Десислава Кантарджиева е на 22 години и е родом от София. От години тренира баскетбол, като основно е играла в Славия. През 2017 г. се представя много силно и дори печели наградата за Най-полезен играч.

Пред BGbasket Десислава признава, че се запалва по баскетбола покрай съучениците си, които играят непрекъснато.  Любимият ѝ отбор е Golden State Warriors, а любимият ѝ играч е Кевин Дюрант. Обича да гледа NBA и тренира всеки ден от два до три часа.

Като най-силната си страна определя това, че не се отказва толкова лесно, което ясно си пролича и от битката ѝ на Арената, с което доказа мястото си в шести сезон на "Игри на волята".

Какво ще покаже оттук насетне Десислава, предстои да разберем, но предвид факта, че една от любимите ѝ мисли, които обича да следва в живота е: "Бори се докрай, болката е временна, победата - вечна", вярваме, че тепърва ще ни впечатлява с уменията и възможностите си.