В последните години смесените бойни изкуства (ММА) набират все по-голяма популярност, а тези, които ги практикуват, имат не само голяма популярност, но и печелят добре. И често ни доказват, че на ринга всичко е възможно, макар и при този спорт да има правила.

Марк Зукърбърг и снимките от тренировка с ММА шампионите Израел Десаня и Александър Волкановски

Успя ли Зукърбърг да уплаши Мъск

Внимавай с кого се забъркваш, Илон

Една интересна среща на октагона от тези дни привлече интереса не толкова заради случващото се на него, колкото заради главните действащи лица. Една срещу друга в Полша се изправиха 50-годишната Малгожата Жвиержинска и 19-годишната Нике Алокин - майка и бившото гадже на сина й.

Жвиержинска е професионален ММА боец, позната с прякора Магическата Госия. А този път имаше много по-голям хъс за победа, за да защити честта на сина си - Магическия Даниел, с когото заедно записват видеа за TikTok. Срещата между двете бе едва два рунда, след които Алокин се отказа да продължи, предава Mirror.

Въпреки че бе толкова кратка, в нея имаше достатъчно впечатляващи моменти, които не спират да се споделят в социалните мрежи. А потребителите се шегуват, че никой не бива да се изправя срещу ядосана майка, особено на мъж, чието сърце е разбито.

Виктория Лий, Анджела Лий, ММА звезда и какво знаем за мистериозната смърт на 18-годишното момиче

Мистериозната смърт на една 18-годишна ММА надежда

Въпросителните около загубата на Виктория Лий

Е, Аликон със сигурност си е научила урока и вече ще проверява предварително с какво се занимават родителите на следващите й половинки.