Уикендът ни започва с Давид Гета. Той се завръща с нов сингъл "Baby Don"t Hurt Me", който пуска съвместно с Ан-Мари и Coi Leray. Завръщайки се с гръм и трясък, "Baby Don"t Hurt Me" е дългоочакваното продължение на хита на Гета в Spotify - "I"m Good (Blue)", което събра 1.4 милиарда глобални стриймвания само за седем месеца. 

Продължаваме с Ели Гулдинг, която пусна петия си студиен албум Higher Than Heaven - енергичен поп проект, в който централно място заемат характерните вокали на Ели.

Higher Than Heaven е посветен на това да се наслаждаваме на живота, да обичаме страстно и включва хитовете "By the End of the Night", "Easy Lover", "Let It Die" и "Like a Savior". Сега нека чуем и "Better Man".

Наостряме уши към Tones And I, която сподели нов самостоятелен сингъл, озаглавен "I Am Free".  

Коментирайки новата песен, Tones And I споделя: "'I Am Freе' е песен за връзките в моя живот, които са приключили. Става дума за това да разсъждаваш върху тези взаимоотношения, признаване, че все още носиш част от тях със себе си и това да поемаш отговорността за случилото се. Написах песента, композирах я, съпродуцирах я и я записах с моя хор и оркестър. Също така написах и съвместно режисирах филмовия клип и исках той да бъде силен, радостен и звучейки, като химн."

5 нови песни от седмицата с Metallica, Fall Out Boy, Флоор Янсен, Чарли Пут и Малума

5 нови песни от седмицата

Тежката музика превзема селекцията

Няма как да минем и без рап предложение, което идва от Gucci Mane, 21 Savage и DaBaby, които обединиха сили за "06 Gucci". 

"06 Gucci" бележи втория сингъл на Gucci Mane за 2023 г., след "King Snipe (Feat. Kodak Black)", който вече може да се похвали с над 40 милиона глобални стриймвания и 11 милиона официални гледания на видеоклипът.

Завършваме с едно българско име. След успеха на сътрудничеството си с Миро и с гръцкия продуцент и диджей Coyot, ALMA представя първи мини албум, озаглавен Dark Side Of The Moon.

Появата на музикалната колекция изпълнителката празнува с премиерата на видеото към едноименния фокус трак на EP-то.