Петъчната дискотека тази седмица започваме с Kygo, който представи нова съвместна песен, този път с легендарната Тина Търнър. Става дума за ремикс на емблематичното й номер едно парче "What's Love Got To Do With It".

Освен, че оригиналът заема почетно място на Алеята на славата, той е и част от списъка на "500-те най-велики песни на всички времена" на списание Rolling Stone. 

Продължаваме с Джейми Кълъм, който издаде новата си песен "Don't Give Up On Me". Гласът, музиката, текстът - всичко от сингъла е просто страхотно. Толкова страхотно, че ни идва да си напълним ваната, да си сипем чаша вино и с цяло гърло да си попеем, за да отбележим края на тежката работна седмица.

След успеха на първата им колаборация, партньорството на Давид Гета и Morten даде началото на редица съвместни продукции, които пожънаха огромен успех на сцената на електронната денс музика и отвъд. С повече от 110 милиона комбинирани стрийма досега, двойката разкри и новия кратък албум от четири парчета, озаглавен New Rave. Да чуем и едно от парчетата от него, озаглавено "Kill Me Slow".

Сега насочваме вниманието си към Кристиан Костов, който поставя финални акорди на един наситен творчески период в живота си с прецизно създаден мини албум, носещ заглавието Mood. Изданието съдържа шест песни, включително популярните през последните месеци парчета - "Honest", "Better" и "Things I Like". С премиерата на албума излезе и четвъртият сингъл от него - "Thinking".

Приключваме музикалната селекция с Поли Генова, която се завръща на музикалната сцената с парчето "How we end up". Това е първата песен на Поли след майчинството и пилотен сингъл към албума ѝ "Твоя". По него изпълнителката работи в продължение на две години и той ще бъде на пазара в края на този месец.