В повечето случаи Реал Мадрид купува вече готови и завършени футболисти, които показват най-доброто от себе си за клуба и печелят трофеи с него.

Кои са най-големите стадиони във Висшата лига на Англия

Кои са най-големите стадиони във Висшата лига на Англия

И трите с най-малък капацитет

Но не са малко и играчите, които мадридският гранд купува на крехка възраст. Ендрик е такъв пример. Той бе купен от Реал Мадрид за 50 милиона евро, когато бразилецът бе на 16 години.

Сега, когато е вече на 18, Ендрик се присъедини към клуба. Но за момента не изявите му на терена предизвикват интерес, а личният му живот. Макар да е едва на 18 години, Ендрик обяви в профила си в Instagram, че вече е женен мъж.

Оказва се, че футболистът е сключил брак с половинката си Габриели Миранда, пише SPORTbible. Двамата са заедно от няколко години и наскоро вече приковаха вниманието на футболните фенове с особеностите на връзката си.

По-рано тази година в подкаста Pod Delas двамата разкриха, че са подписали нещо като договор, който да урежда някои неща във връзката им. Така например са длъжни всеки ден да си казват, че се обичат. 

Някои от клаузите пък забраняват драстични промени в поведението и каквато и да било форма на пристрастеност към алкохол или други субстанции. "Който не се съобрази с това, когато дойде краят на месеца, трябва да даде нещо на другия, което той иска", разяснява Ендрик.

Въпреки всички милиони - Килиан Мбапе няма да бъде най-високоплатеният футболист в Испания

Въпреки всички милиони - Килиан Мбапе няма да бъде най-високоплатеният футболист в Испания

Но пък няма да има никой над него в Реал Мадрид

Габриели Миранда пък допълва, че това споразумение между двамата е напълно доброволно и е в израз на любов. Все още не знаем дали са сключили предбрачен договор и какви евентуални клаузи има в него. Все пак от AS твърдят, че годишната заплата на 18-годишният Ендрик ще бъде около 2 милиона евро.