Едва на 25 години, а вече е покорила както музикалната сцена, така и филмовата площадка. Зендая обаче наскоро сподели, че едва ли отново ще се завърне към кариерата си на изпълнител, тъй като актьорството определено я влече повече. И личи, че бързо трупа опит в него, защото в последно време участва във все по-впечатляващи продукции.

Зендая, личните граници и защо предпочита актьорската професия пред музикалната кариера

Ролята, в която няма да видим Зендая

И не става дума за актьорската ѝ кариера

Освен в наградения с шест Оскара "Дюн" на режисьора Дени Велньов, Зендая се доказва като сериозна актриса и в "Еуфория". Сeриалът на HBO е един от най-гледаните в платформата, а ролята си в него тя и преди е определяла като доста трудна и предизвикателна.

Сега Зендая отново говори за "Еуфория" в най-новото си интервю. Него тя дава за Vogue Italia, а освен това е и на корицата на списанието.

От интервюто става ясно, че младата актрисата има амбиция да се изяви и като режисьор.

Самата Зендая признава, че всъщност е трябвало да режисира шестия епизод от втория сезон на "Еуфория", но заради твърде многото си ангажименти, не ѝ е останало време да се подготви достатъчно добре.

"Нямах достатъчно време, затова за съжаление, не можах да го направя тогава. Исках да имам време, за да го направя по правилния начин."

Така Зендая не само показва, че има високи изисквания към себе си, но и че не се е отказала от целта си да седне на режисьорския стол, защото след това веднага допълва:

Зендая, слуховете за бременността ѝ, какво ги породи и верни ли са те

Бременна ли е Зендая

Отговор дава самата тя

"Така че, вероятно ще е през следващия сезон."