Може и още да не е декември, но наостреният ни слух чува, че хитовото парче на Марая Кери All I Want For Christmas Is You вече звучи все по-често. И понеже певицата е същинско превъплъщение на Коледа, не е изненада, че носи със себе си щедра доза празнично настроение, докато е на път с турнето си Merry Christmas One and All.

Марая Кери се пошегува сама със себе си и песента си "All I Want For Christmas"

Кой се подигра с Марая Кери

Не го очаквахме

Със сигурност обаче не Марая Кери шофира по време на обиколката ѝ из Щатите. Всъщност, както певицата издава, тя не е сядала зад волана вече години наред.

Неочакваното признание Марая Кери прави в епизод от шоуто на Дженифър Хъдсън, като уточнява, че няма шофьорска книжка, но може да шофира.

"Нямам книжка, защото я оставих да изтече. Имах, но след това напуснах мястото, където живях. Наистина не искате да шофирате в Манхатън. Е, аз поне не искам", допълва певицата.

Въпреки че преди време Марая Кери явно не е искала да шофира от съображения за сигурност, все пак сега е решена да поднови книжката си. "Изтекла е преди цели седем години. Така че ще трябва да се явя на теста отново", споделя певицата.

Е, предполагаме, че ѝ предстои да се захване с новото начинание след края на турнето Merry Christmas One and All, което вече започна на 15 ноември в Хайленд, Калифорния и се очаква да приключи с голям концерт на 17 декември в Madison Square Garden в Ню Йорк.

Марая Кери и Ник Кенън продължават да се разбират за попечителството на децата си

Защо Марая Кери се отказва от "битката" за децата си

Какво се случва между нея и Ник Кенън

Всички концерти са особено вълнуващи за Марая Кери, не само защото те отново я срещат с феновете ѝ, но и защото на сцената с нея излизат 12-годишните ѝ близнаци Марокан и Монро.

"Гордея се с тях... Те ще обиколят страната с мен и ще изпълняват своята част от работата, а аз съм толкова развълнувана да ги гледам", споделя още Марая Кери пред Entertainment Tonight.