Колкото и да не ни се вярва, Коледа наближава. Е, все още не можем да преброим оставащите дни до любимия ни празник на пръстите на едната ръка, но и това ще се случи.

Марая Кери, "Кралица на Коледа" и защо Патентното ведомство на САЩ отказа да й запази тази марка

Коледата невъзможна за Марая Кери

Защо няма да е Кралица на Коледа

За да бъде настроението празнично и приповдигнато, коледните филми са ни в кърпа вързани, но и музиката не остава по-назад, разбира се. Защото какво е Коледа без поне един път да сме слушали "All I Want For Christmas Is You".

Именно на тази песен Марая Кери дължи немалка част от популярността си, а и прозвището Кралицата на Коледа. От Metro.co.uk разбираме, че Кери ще ощастливи двама души тази Коледа по един наистина специален начин.

Изпълнителката ще отвори вратите на дома си в Ню Йорк този декември, за да разведе двамата щастливци из него. Самата тя ще присъства на тази своеобразна домашна обиколка, като това не е всичко, което двамата късметлии ще получат като преживяване.

Те ще бъдат настанени за три нощувки в The Plaza. За сметка на Марая Кери ще бъдат и полетите на победителите до Голямата ябълка. Самата тя казва, че "Коледа в Ню Йорк е преживяване, което се помни вечно".

Джил Байдън, "Ние, народът на САЩ" и как Първата дама е украсила Белия дом за Коледа тази година

Белият дом е готов за Коледа

Ето как Джил Байдън е украсила тази година

Всичко това е благодарение на партньорството ѝ с Booking.com, като победителите ще получат и билети за коледния ѝ концерт в града, който ще се състои на 16 декември. А победителите ще са тези, които първи резервират нощувка в хотела за специалното събитие на 14 декември.