Ежедневието на Кейт Мидълтън е все по-натоварено. Днес, 3 октомври, например тя е заедно със съпруга си в Кардиф, Уелс. Там двамата започват участието си в поредица от събития, посветени на чернокожата общност във Великобритания.

Кейт Мидълтън пропуска Earthshot Awards както в Ню Йорк, така и в Сингапур

Кейт Мидълтън разочарова американците

Неочаквана новина за принцесата

Междувременно 41-годишната принцеса на Уелс продължава ангажиментите си покрай инициативата си за ранно детско развитие Shaping Us. И, разбира се, не бива да забравяме 24-часовата й заетост със собствените й три деца.

Именно последното е причината Кейт да пропусне церемонията по раздаването на наградите Earthshot, която тази година ще се състои на 7 ноември в Сингапур. Кенсингтънският дворец официално е потвърдил, че тя няма да пътува заедно с принц Уилям за азиатската държава, съобщава Royal Central.

По това време пред принц Джордж - десетгодишният първороден син на принца и принцесата на Уелс, предстоят изпити в училище, които са важни за преминаването му в следващата учебна година.

Точно заради това Кейт Мидълтън избира да е край него, а не да пътува за наградите Earthshot. И за пореден път се показва като съвършената майка. Принц Уилям пък вероятно ще се справи и сам с връчването на призовете. Петима участника ще спечелят по един милион паунда, които да инвестират в екологичния си проект.