Наскоро Кайли Миноуг направи любопитно признание. Австралийската поп звезда сподели кои са "мечтаните" от нея жени, с които би искала да работи - от сътрудничество, до това коя би я изиграла на екран.

Кайли Миноуг, Impossible Princess и как певицата отбелязва 25 години от издаването на албума си

Кайли Миноуг обяви голяма новина

Изпълнителката изненада феновете си

55-годишната изпълнителка е категорична, че ако някой ден бъде направен филм, посветен на живота и кариерата ѝ, има само една актриса, която е "абсолютно подходяща". Разбира се, тя трябва непременно да е от Австралия, за да притежава правилния акцент.

И както правилно се досещаме, Кайли би искала ролята да бъде поверена на 33-годишната актриса и звезда от "Барби" - Марго Роби.

"Марго Роби е в мечтите ми. Освен че е красива и талантлива, тя владее невероятния австралийския акцент." - каза Кайли пред E! News.

А когато става въпрос за създаване на музика, Миноуг признава, че Бионсе и Риана са първите, които изникват в съзнанието ѝ. "Повечето сътрудничества, които съм имала, са били в резултат от покани, отправена към мен. Затова до момента не ми се е налагало да вземам решения с кого искам да работя. Но с когото и да е, винаги има какво да науча", казва още певицата.

Кайли Миноуг е най-продаваната австралийска изпълнителка за всички времена. И няма никакви признаци да забави темпото - в момента тя усилено промотира предстоящия си албум "Tension". Най-новият ѝ сингъл "Padam Padam" е на върха на класациите както в САЩ, така и в Обединеното кралство.

Между месеците ноември и януари пък Миноуг ще започне резиденцията си в новия нощен клуб Voltaire в Лас Вегас.

Кайли Миноуг и раздялата ѝ с Пол Соломонс, която се превърна в повод за създаване на нов сингъл

Тъгата, която вдъхнови Кайли Миноуг да създава нова музика

Неприятностите в личен план за певицата

Но колкото и успехи да има Кайли в професионален план, по отношение на личния си живот определено не може да се похвали с такива. Наскоро стана ясно, че изпълнителката се е разделила с дългогодишния си приятел британецът Пол Соломонс, с когото бяха заедно близо пет години.