Кайли Миноуг винаги е имала убийствен усет за стил. И сега тя отново ни го припомня - с няколко страхотни визии от близкото минало.

Кайли Миноуг, Kylie Minogue Wines и дебюта на вината й в Ню Йорк

Ново начало за Кайли Миноуг

Певицата е успешна и в друг бизнес

Изпълнителката отбелязва 25-ата годишнина от хитовия си албум Impossible Princess и за да почете подобаващо събитието тя сподели три музикални видеоклипа, заснети към албума, демонстрирайки, че винаги облича най-добрите тоалети.

Кайли, обаче, има по-голяма новина, която самата тя обяви. За първи път шестият албум в кариерата ѝ ще бъде издаден на винил.

Преди малко повече от месец от сребърната годишнина на Impossible Princess на 22 октомври, австралийката изненада феновете си с новината за новото издание на записа. Плочата ще бъде готова един ден преди паметната дата.

Освен това почитателите на певицата ще имат шанса сами да избират между винил в оранжев, виолетов или мраморен цвят. Всички формати на плочата ще бъдат поставени в сгъваем калъф, изрисуван с оригинални произведения на изкуството.

Impossible Princess излиза на бял свят през 1997 г. В сравнение с предходния ѝ албум от 1994 г. този е смел експеримент, вдъхновен от Бритпоп и техното от епохата на 90-те. Песните в него показват една по-различна Кайли, която има намерение да завладее сцената на електрониката, трип-хопа и рока.

В крайна сметка, отзивите за албума са противочериви. От една страна той става платинен в родната ѝ страна, но единствено в Австралия и Великобритания попада сред музикалните класации. От друга страна - той ражда четирите разбиващи хита "Some Kind Of Bliss", "Breathe", "Cowboy Style" и "Did It Again", като до ден днешен последният е част от Triple j's Hottest 100.

Гледайки по-мащабно на дръзкия проект, експериментът на Кайли Миноуг ѝ позволи да пренасочи усилията си в една нова посока. И очевидно не е сгрешила, тъй като не след дълго се появява албумът Light Years (2000 г.) и емблематичният Fever от 2001 г.

Да се върнем, обаче, към преиздаването на Impossible Princess и начинът, по който Кайли обяви за голямото събитие. Както отбелязахме още в началото - това стана с три музикални видеоклипа, а визиите в тях ни впечатлиха. За всички, които все още не са видели страхотния външен вид на певицата - нека помогнем. Кайли показва безупречен стил с трицветна дръзка мини-рокля, секси къса рокля в син цвят и изрязан розов топ, от който лъха романтика и закачливост.

Кайли Миноуг на 55

Кайли Миноуг в 24 факта

Защото някой днес има рожден ден

Предварителните поръчки за преиздаването на винила на Impossible Princess вече са налични, пише Music Feeds.