Последно новините около 50 Cent бяха свързани с работата на продуцентската му компания G-Unit Film & Television по документален филм за рапъра Шон Комбс, известен още като Diddy, и обвиненията в сексуално насилие, пред които е изправен той.

Защо 50 Cent негодува срещу "Непобедимите 4" и постера на героя си във филма

Защо 50 Cent нападна "Непобедимите 4"

Видяното не се харесва на рапъра

50 Cent потвърди началото на проекта, след като стана ясно, че на колегата му е повдигнато четвърто обвинение за сексуално насилие. В поста си в X (преди Twitter) изпълнителят на "In da Club" разкри също, че приходите от предстоящия документален филм ще отидат при жертви на сексуално насилие.

Вероятно повлиян от чувствителната проблематика на засега неозаглавения си филм и отдаден на работата си по него, а и други бизнес задачи, 50 Cent е взел едно доста крайно решение, а именно - да се откаже от секса.

"Новата ми идея е толкова голяма, нямам време да се разсейвам, въздържам се, медитирам и се фокусирам върху целите си. Надявам се тази Нова година да ви помогне да достигнете до следващото ниво", пише рапърът в пост в Instagram, който по всичко личи, че издава какви са личните му цели за 2024 г.

Публикацията на 50 Cent съдържа и три негови снимки. На първата той гледа замислено и държи пура, докато, облечен в тъмен костюм, е седнал на кожен диван в луксозен салон.

На втория кадър рапърът е захапал пурата, а погледът му е вече насочен към камерата. На третата и последна снимка пък той се опитва да е най-загадъчен, като гледа встрани, с повдигнати вежди и този път в ръка държи чаша с твърд алкохол.

50 Cent, Супербоул 2022 и подигравките, които рапърът отнесе

Подигравките, които 50 Cent отнесе

Още една изцепка от Супербоул 2022

От поста става ясно също, че 50 Cent е отбелязал два вида напитки. Става дума за Branson Cognac и Le Chemin du Roi, на които той е собственик, пише People.