Супербоул 2022 е вече в историята и отборите със сигурност гледат към новия сезон, който трябва да започне през септември.

Чарлийз Терон, Супербоул 2022 и кой е мистериозният мъж до актрисата

Кой е мистериозният мъж до Чарлийз Терон

Отговор на въпроса, който всички си задавахме тези дни

Ние обаче все още се връщаме назад във времето, защото има неща, които продължават да вълнуват хората. Като изпълнението на Dr. Dre, Еминем и компания, което мнозина определят като едно от най-добрите в историята на Супербоул.

Част от това изпълнение беше и рапърът 50 Cent, който направи ефектно появява, провесен с главата надолу. И на феновете може цялото шоу генерално да им е харесало, но това не означава, че не могат да се подиграват на звездите.

Според The New York Post, в социалните мрежи много хора се подиграват на 50 Cent и на начина, по който изглежда. В един туит например, в който е споделена снимка на рапъра от Супербоул 2022, е оприличен на дебел прилеп.

На Къртис Джаксън (както е истинското име на 50 Cent) май много не му пука какво говорят хората за него. Дори се опитва да спечели от вдигналия се шум, рекламирайки потници и ленти за глави, които са същите като тези, които той носеше.

В профила си в Instagram пък написа, че тези подигравки просто имат за цел да го дразнят, защото знаят, че ако иска, може да свали излишните килограми.

Супербоул 2022 и колко хора са гледали големия финал

Кой финал е по-гледан - Супербоул 2022 или Мондиал 2018

Време е за статистика