Когато човек е красив и известен, има страхотни сини очи и се казва Зак Ефрон, няма как да не се вълнуваме от въпроса свободен ли е той или не е. А не сме само ние, май.

Зак Ефрон, Ванеса Валадарес и дойде ли краят на връзката им

Зак Ефрон май отново е свободен

Карантината ли раздели двойката

През лятото звездата от "Спасители на плажа" започна гореща връзка с модела Ванеса Валадарес. Двойката беше непрекъснато заедно през последните пет месеца - по време на пребиваването на Ефон в Австралия. Дори се заговори за пръстени, брак, деца и т.н.

И само преди по-малко от месец тръгнаха слуховете, че са се разделили. Това се случи в началото на ноември, когато Зак напусна Байрън Бей, където живееха с Ванеса. Той замина за Аделаида, Южна Австралия, за снимките на филм Gold.

Въпреки, че точно това се посочваше за причина за раздялата им, според Hollywood Life разстоянието и карантината, на която беше подложен актьорът, не са повлияли на връзката им, а Зак и Ванеса продължават да са заедно.

Според него те дори никога не са се разделяли. Работата на Зак е такава, че той постоянно пътува, поради което не може да бъде дълго време на едно място. Фактът, че Ванеса не му прави проблеми заради това, е много ценен за Зак.

Зак всъщност е много щастлив, че новата му приятелка не е супер известна. Харесва му, че тя не е холивудска звезда, но въпреки това се вписва чудесно в неговата компания. 

Нещо повече, Зак не само е щастлив в отношенията си, той няма търпение да я запознае със семейството си, което живее в Сан Луис Оубиспоу, Калифорния.

Зак Ефрон, Gold и филмът, който ще изправи актьора на ръба на оцеляването

Ще оцелее ли Зак Ефрон сам в пустинята

Gold ще изправи актьора на ръба на оцеляването

Актьорът е известен с близките отношения, които поддържа с баща си Дейвид, майка си Старла и брат си Дилън. И въпреки, че им е е говорил много за нея и знае, че те ще я харесат, все пак иска да ги запознае лично, защото тяхното одобрение е всичко за него.