Откакто участва в "Игри на волята", интересът към личния живот на Мирела Илиева е доста голям, защото в предаването тя бе един от ярките участници.

Трудните моменти на Мирела Илиева от четвърти сезон на "Игри на волята"

Трудностите пред Мирела от "Игри на волята"

Понякога танците изискват големи жертви

Немалко е и любопитството около актьора Юлиан Костов. От профилите на двамата в Instagram разбираме за породените през последните няколко дни съмнения, че двамата са може би повече от приятели. А конкретната причина е тяхно пътуване до Лондон, а след това и до Азорските острови.

Е, от последните им снимки в социалната мрежа става ясно, че двамата са наистина заедно, защото на тях демонстрират интимна близост.

Азорските острови обаче далеч не са единствената дестинация на влюбените. От постовете им разбираме, че заедно са посетили няколко места в Португалия, както и в Испания.

Една от спирките им е бил град Севиля, а от профила на Мирела Илиева става ясно, че тя харесва не само него, но и Испания като цяло.

Юлиан Костов, Мария Бакалова и какво се крие зад успеха на българските актьори в Холивуд

Как един българин може да успее в Холивуд

Юлиан Костов за успеха на Мария Бакалова, за трудния път в киното и за новите предизвикателства

"Всичко е цветно, подредено и уютно. Храната, хората, енергията, красивият език, танците, музиката... всичко ми е любимо, а времето сякаш е спряло."