След като отбелязаха Коледа у дома в Холандия, Янита Янчева и любимият й Тави Кастро се отправиха на поредното си пътуване. Този път дестинацията не е топла и плажна, а снежна Канада.

За красавицата обаче явно няма особено значение какво е времето навън, за да демонстрира перфектните си форми. И така в профила й в Instagram се появиха няколко секси снимки на снежен фон, които събраха десетки хиляди харесвания.

Янчева позира със секси спортни екипи, от които се открива гледка към стегнатия й корем. А безспорни любимци са ни кадрите в топлия минерален басейн, където разпускат заедно с Тави.

Перфектните им тела отново ни карат да им завидим, но не и без необходимото уважение към усилията, които полагат, за да ги поддържат. Двамата отново се превърнаха във вдъхновение за всички, които все се канят да започнат да тренират усилено, но все им липсва необходимата мотивация.

Е, в профилите на Янчева и Кастро я има в големи дози. Точно като за началото на годината, когато все още не сме се отказали от новогодишните си обещания.

Янита Янчева, Тави Кастро и любимата им игра

Янита Янчева и голите забавления

Секси, по-секси, най-секси

Янита сподели и кратко клипче от леден замък, в който прилича на истинска снежна принцеса. Двамата с Тави поздравиха милионите си последователи в Instagram с настъпването на новата година, а ние си пожелаваме все с такива секси снимки да ни радват.