Добре знаем, че за Дейвид и Виктория Бекъм семейството е на първо място. Те са съпрузи вече две десетилетия и имат четири деца, а често обичат да ни напомнят как не могат един без друг.

Но освен съпруг и деца, бившата певица и настоящ модел дизайнер има брат и сестра, за които рядко говори и които рядко показва. Луис Адамс е на 44 години и двете с Виктория имат голяма визуална прилика помежду си. Имат и по четири деца.

Но докато богатството на Пош Спайс се оценява на близо 450 милиона долара, то сестра й е в далеч не толкова завидно финансово състояние. Преди дни британските медии разпространиха информацията, че Адамс работи като супервайзър в център за тестване за коронавирус в Есекс за 13 паунда на час.

Допреди три години сестрата на госпожа Бекъм също бе в модната индустрия, но трябваше да затвори бутика си, защото не успяваше да съвместява професионалните си ангажименти с грижата за голямото си семейство, предава Daily Mail.

Виктория Бекъм, брачната ѝ халка и как едно селфи притесни почитателите на семейството в мрежата

Къде е брачната халка на г-жа Бекъм

Има ли място за притеснение сред феновете на семейство Бекъм

И въпреки че очевидно между начина на живот на двете сестри има по-малко прилики и повече разлики, двете продължават да си бъдат много близки. Те не забравят откъде са тръгнали и какво ги е свързвало през цялото време. Виктория пък често е щедра към брат си и сестра си и ги води по екскурзии, за да си припомнят доброто старо време, в което са били щастливи и безгрижни.