Най-новата публикация на Виктория Бекъм в Instagram предизвика доста вълнения в мрежата и определено обърка феновете на семейство Бекъм.

Виктория Бекъм и снимките й без грим и с лунички

Виктория Бекъм - по-красива без грим

Кое е тайното й оръжие

Това стана, след като бившата певица от Spice Girl и настояща дизайнерка сподели снимка на стилното си облекло от нейната колекция от Pre Spring Summer 2021.

На огледалното селфи Виктория Бекъм е с прилепнала пола в цвят каки и кремава риза. Визията ѝ е завършена от елегантни яркозелени обувки на висок ток.

"Обичам този # VBPSS21 толкова много, че трябваше да се удвоя на селфито. Подготвям се за днешните Zoom разговори!"

Феновете ѝ обаче не можаха да не отбележат един детайл. Няколко от последователите на Виктория с притеснение попитаха защо е без брачната си халка. "Момиче, къде ти е брачната халка", питат те.

Макар да изглежда, че дизайнерката е без сватбения си пръстен, по-внимателният поглед към снимката разкрива, че тя всъщност е с великолепна сребърна халка, която обаче не се вижда добре.

Ромео Бекъм, Виктория Бекъм, L’Uomo Vogue и първата му корица

Ромео Бекъм с първа корица

Младежът върви по стъпките на майка си

Всъщност Виктория Бекъм притежава голяма колекция от халки - общо 14, включително със зашеметяващи изумруди, рубини и сапфир, пише Hello. Макар да не е ясно с коя от тези 14 е на снимката, явно всичко е наред с Виктория и брака й.