Въпреки всички други успехи, най-голямата гордост на Виктория Бекъм е страхотното семейство, което има - 20 години брак и четири деца. Докато кариерата й на бизнес дама е леко колеблива, то в ролята си на родител бившата спайска се справя повече от добре.

Ето кои са най-важните за нея родителски съвети, които тя следва неотлъчно, за да отгледа щастливи и умни деца и от създаде успешни и уверени личности, които да не разчитат само на славата на родителите си.

Помощ у дома

Не само по време на самизолацията, но и по всяко друго е важно децата да бъдат ангажирани в домакинска работа. Всяко трябва да има конкретни задължения, които да знае, че трябва да изпълнява.

Неведнъж на снимки и видеа в социалните мрежи сме виждали как Харпър или някое от момчетата на Дейвид и Виктория им помагат я в готвенето, я в подреждането на дома. Така всички се чувстват част от едно цяло и са горди с това, че могат и те да бъдат полезни.

Добро поведение

И за Виктория, и за Дейвид е от съществено значение децата им да имат добри маниери още от съвсем ранна възраст. И не само защото винаги са в центъра на вниманието.

Още когато са на две-три години, четирите деца на семейство Бекъм са научени да казват "моля" и "благодаря", защото родителите им са на мнение, че никога не си прекалено малък, за да бъдеш учтив.

Благодарност

Въпреки че растат без лишения, децата на Дейвид и Виктория Бекъм са научени да са благодарни за всичко, което имат, защото много други деца не могат да се похвалят със същото. Затова и родителите искат да научат наследниците си колко е важно да помагат, да дават на другите, които имат много по-малко от тях.

Забавление, но с граница

Не се съмняваме, че в дома на звездното семейство е наистина забавно. Виктория обича децата й да лудуват и да се радват на безгрижните си години, но винаги държи ситуацията под контрол. А и няма друг избор, когато има четири деца.

Социални мрежи

Наследниците на Дейвид и Виктория са доста активни и популярни в социалните мрежи и в това няма нищо изненадващо. Само на 15 Бруклин Бекъм има над 4 милиона последователи.

Ако сега вече е самостоятелен, доскоро неговото поведение, както и това на братята му във Fаcebook и Instagram е било контролирано строго от майка му. И това правило е добре да се спазва не само в звездните семейства, пише HELLO.

Планиране

Всеки знае, че за да е успешен, трябва да може правилно да планира времето си. Животът на Дейвид и Виктория е много натоварен, но те се опитват да покажат на децата си, че с правилното планира е възможно да имаш баланса между работата и семейството.

Пример

Виктория и съпругът й вярват, че децата им ще се развият като самостоятелни личности и няма да живеят цял живот в тяхната сянка. А за да стане това реалност, те се стремят да ги научат, че всичко се постига с много труд, усилия и лишения.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как футболистът се пошегува със съпругата си

Шегите на Дейвид Бекъм с Виктория

С кого я сравни

Госпожа Бекъм например е казвала в свое интервю преди години, че не изпитвала угризения на съвестта, когато не може да прекара достатъчно време с децата си, защото е заета с работа. Според нея, в подобни моменти тя им служи като пример как човек става успешен.