Документалната поредица на Netflix за Дейвид Бекъм Beckham хвърли повече светлина върху професионалното развитие на футболиста и нещата, които го превръщат в звездата, която е в момента.

Дейвид Бекъм или Виктория Бекъм - кой има повече пари

Колко богати са семейство Бекъм

Говорим за много милиони

Четирите части на филма обаче ни показаха и подробности за личния му живот, като немалка част беше посветена на семейството и отношенията със съпругата му Виктория Бекъм. Нямаше как и да не забележим колко невероятно продължава да изглежда тя.

А тайната на страхотната форма на 49-годишната бивша Spice Girls e стриктен режим за тренировки и още по-стриктно хранене. Всеки ден Виктория посвещава част от времето си на кардиотренировки и упражнения с тежести, разкриват Hello.

А храненето й е горе-долу същото, каквото е било и пред 25 години, както разказва самият Дейвид Бекъм. "Тя яде единствено риба на скара и задушени зеленчуци, много рядко променя нещо от това."

Самата Виктория обаче казва пред Net-A-Porter, че все пак си позволява и волности в диетата си, защото със съпругът й обичат да се хранят и навън. "Но когато се храня правилно, виждам разликата по тялото си - очите ми са по-блестящи и имам много повече енергия."

Освен рибата, като набляга основно на сьомга, Виктория Бекъм не пропуска да яде доста авокадо, ядки и семена. "Обичам и плодове, но не прекалявам с тях, защото се подувам", казва тя и допълва, че няколко чаши червено вино или текила са нещата, с които прегрешава.