Вече стана традиция известните личности да публикуват специално направени за Коледа семейни снимки с празнични пожелания. 

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, коледната им картичка и какво разкрива тя

Коледната идилия на Уилям и Кейт

Дългоочакваната снимка е тук

Голямото и весело семейство на Виктория и Дейвид Бекъм също го направи. Тази годината пред елхата за снимка застанаха децата им - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър, но това се оказа не толкова лесна задача.

Виктория Бекъм публикува забавно видео, което показва колко трудно й е да събере четирите си деца и трите кучета за снимката на 2020 година. Докато кучетата тичат и размахват опашки, четирите деца на Дейвид и Виктория Бекъм стоят до елхата и изглеждат несигурни как точно да позират.

Виктория, която е моден дизайнер, пита 21-годишния си син Бруклин дали не иска да смени шортите с панталони, а той отговаря просто „Не“. Тогава 15-годишният Круз гордо показва, че е облякъл тематичен коледен пуловер, за разлика от брат си.

"Това е коледна картичка, момчета. Трябва да бъде хубава", подканва ги майка им, а по-късно шеговито добавя: "Защо е толкова трудно!" Когато и 18-годишният Ромео и деветгодишната Харпър са готови за снимка, тя похвали децата си и се опита да повдигне коледното настроение, преди да ги снима.

Ясно е, че събирането на четири деца и три кучета не е лесна задача, дори за супер майка като Виктория Бекъм. "Никога не работете с деца или животни", написа тя към забавното видео.

А когато сподели крайния продукт, все пак видяхме, че й се е получило добре. Текстът към коледната картичка на семейство Бекъм за 2020 година е "Целувки за Коледа! Много любов от всички нас."